دومین مرحله ثبت‌نام ایران خودرو آغاز شد

گروه صنعتی ایران‌خودرو از آغاز دومین مرحله ثبت‌نام محصولات خود خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 17
کد خبر: ۲۷۵۸۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، گروه صنعتی ایران‌خودرو در اطلاعیه شماره ۸۷۳۰، از آغاز دومین مرحله ثبت‌نام محصولات خود خبر داد که به‌عنوان نخستین فروش رسمی این شرکت در سال ۱۴۰۴ شناخته می‌شود. این طرح از روز جمعه ۲۹ فروردین آغاز شده و تا ساعت ۱۴ روز چهارشنبه ۳ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

در این مرحله، ۱۰ مدل از خودروهای پرتقاضای ایران‌خودرو از جمله پژو ۲۰۷ (دستی و سقف شیشه‌ای)، پژو پارس TU3، دنا پلاس (دستی و توربوشارژ)، رانا پلاس و سورن پلاس با موتور XU7P از طریق دو روش فروش فوق‌العاده و پیش‌فروش به متقاضیان عرضه می‌شود.

افرادی که قصد شرکت در این طرح را دارند، باید ابتدا به سامانه فروش این شرکت به نشانی ikcosales.ir مراجعه کرده و مراحل ثبت‌نام را طی کنند. طبق اعلام ایران‌خودرو، مشتریان موظف‌اند حداکثر تا ۷۲ ساعت پیش از ثبت‌نام، نسبت به افتتاح حساب وکالتی در بانک‌های تعیین‌شده اقدام کرده و مبلغ مورد نظر را در حساب خود مسدود کنند./شرق

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده